en bild

Sjuksköterska ASIH

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

I ASIH vårdar vi patienter i deras hem. Vi har ett personcentrerat arbetssätt vilket innebär att patienten och närstående är delaktiga i planeringen av vården.
Vi använder och utvecklar digitala hjälpmedel till stöd för både patient och personal. Vi är certifierade inom såväl kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt HBTQ.
Du kommer arbeta i ett multiprofessionellt team med palliativ vård och avancerade medicinska insatser i hemmet. Arbetet är flexibelt och som sjuksköterska arbetar du mycket självständigt. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik.
Som nyanställd får du en god introduktion.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Du är Sjuksköterska med intresse för palliativ vård, vård av multisjuka, kroniskt sjuka eller stöd och symtomlindring i samband med t.ex. kurativ cancerbehandling och infektionsbehandling

Kvalifikationer

Leg Sjuksköterska
Specialistutbildning och tidigare erfarenhet från hemsjukvård är meriterande.
B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Vi önskar att du har stort engagemang för vården av svårt sjuka patienter i hemmet.
Du känner stort engagemang för patienter och närstående. Du delar våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke.
Ser fram emot att träffa dig på en intervju.

Tillbaka till Lediga tjänster