en bild

Dietist Brahehälsan Eslöv

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Brahehälsans vårdcentraler i Eslöv och Löberöd har tillsammans 17 000 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team med patienten i centrum. Enheterna är välbemannade enhet med med specialister i allmän medicin, AT-läkare, ST-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, sekreterare, psykolog, kurator och arbetsterapeut.

Adress:
Kvarngatan 8, Eslöv

Arbetsuppgifter

Som dietist i Primärvården riktar du dig till hela befolkningen i alla åldrar. Arbetsuppgifterna består av kostbehandling och rådgivning.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god förståelse för vikten av bra patientflöden på vårdcentralen samt har en positiv inställning till tvärprofessionellt arbete. Du bör också ha god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Patientens behov ska stå i centrum för ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster