en bild

Tandsköterska, Borås, Stora Torget

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Team Backe & Alexandersson består av två tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. Vi arbetar med allmäntandvård för vuxna, samt är remissklinik för implantat. Vi har sex behandlingsrum i rymlig, nyrenoverad lokal. Vår klinik ligger i centrala Borås vid Stora Torget.
En av våra tandsköterskor kommer efter lång och trogen tjänst att gå i pension.
Tjänsten avser tandsköterska hos tandläkare Mikael Alexandersson

Adress:
Torggatan 19, Borås

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, receptionsarbete, tidbokning, sterilarbete, beställning av varor, och andra arbetsuppgifter som kan förekomma på en tandvårdsklinik.

Kvalifikationer

Du skall vara utbildad tandsköterska, gärna med några års arbetserfarenhet inom yrket.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt datavana är ett krav.
Kunskap om implantat och implantatprotetik är meriterande.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som noggrannhet, ansvarskänsla, positivt patientbemötande, empati och struktur i arbetet.

Tillbaka till Lediga tjänster