en bild

Tandsköterska

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Välkommen till oss på Tandläkargruppen Utlandagatan!

Vår omtyckta klinik har funnits sedan 1973 och ligger på Utlandagatan i Johanneberg/Krokslätt. De 320 kvadratmetrarna hyser 9 moderna behandlingsrum som 3 tandläkarteam och 2 tandhygienister jobbar i, ett stort nyrenoverat o väldigt mysigt fikarum med plats för alla 12 och en solig altan där vi avnjuter vår lunch på varma dagar. Vi bedriver all slags allmäntandvård med specialintresse funktionell estetik, protetik, implantat och Invisalign och uppdaterar oss ständigt via de föreningar vi är med i, tex SACD, AACD. Hos oss hittar du också ett Dentallab med det senaste inom teknik!
Vi vill välkomna Dig till vårt härliga, goa och glada tandvårdsgäng !

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Utlandagatan 24, Göteborg

Arbetsuppgifter

Hos oss får du jobba med assistans till tandläkare och även delegerat arbete exempelvis digital röntgen samt OPG, depuration och polering, vissa avtryck och då även med scanner, anestesi, fotografering, provisorium, inköp, tidbokningar, Invisalign, assistans till implantatoperationer mm. Det du inte behärskar lär vi dig efterhand och det du gillar mest får du göra mer av. En del administration behöver göras och det är avsatt tid till detta. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper genom att gå på kurser både med hela teamet/kliniken och specifikt inriktade kurser.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen och helst att du har erfarenhet inom yrket men det är inte ett tvång. Vi lägger större vikt vid personliga egenskaper. Behärska svenska väl inom tal och skrift. Röntgentagning, lätt depuration, polering, anestesi.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som älskar ditt yrke, är positiv och gillar att jobba med människor. Du har bra ordningssinne, är initiativtagande, har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan jobba självständigt. Att du kan prioritera och ligga steget före under arbetsdagen förutsätter vi. Förståelse för att vi jobbar i ett team där alla är beroende av varandra!

Tillbaka till Lediga tjänster