en bild

Sjuksköterska till mottagning Ekerö Vårdcentral

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Ekerö Vårdcentral är Mälaröarnas största vårdgivare. Vi har över 20.000 patienter listade och har hög personaltäthet och låg personalomsättning. Vi erbjuder vård genom hela livet, från BVC till SÄBO. Verksamheten har specialistmottagning för diabetes, hypertoni och Astma/KOL, resevaccinationsmottagning och lättakut för akuta åkommor.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Våra mottagningssköterskor delar på ett stort uppdrag och har flexibla arbetsuppgifter. En viktig del av arbetet är vår telefonrådgivning som varvas med mottagningsarbete och arbete på vår drop in lättakut. Schemat varvas mellan olika stationer och vi arbetar i team tillsammans i gruppen men även i tätt samarbete med verksamhetens övriga kompetenser.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet gärna från primärvården. Du behöver ha telefonkompetens och vara trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Arbetet på vårdcentralen är självständigt och kräver att du är mogen att fatta egna beslut. Erfarenhet från akutmottagning/närakut är meriterande. Vi journalför i Take Care och använder TeleQ

Personliga egenskaper

Vi söker en person som har hjärtat på det rätta stället. Du ser lösningar och har lätt att samarbeta, är nyfiken på nya arbetssätt, och har en vilja att lära nytt. Vi fokuserar på hög kvalitet och god tillgänglighet vilket kräver att du är flexibel och problemlösningsfokuserad.

Tillbaka till Lediga tjänster