en bild

Tandhygienist

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi söker en tandhygienist till Tandhälsan Tyresö i Stockholm, kliniken har tre behandlingsrum.

Adress:
Bollmora Torg 3, Tyresö

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandhygienist till Tandhälsan i Tyresö, du ska vara stress tålig och arbeta med bra kvalité och ha bra patient bemötande och god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Svensk tandhygienist legitimation, kunna uttrycka sig bra på Svenska både i tal och skrift, du ska ha data vana, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och positiv tandhygienist till vår team.

Tillbaka till Lediga tjänster