en bild

Leg Psykolog

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri är nordens största privata psykiatriverksamhet och finns i Järva och Nordöstra Stockholm. Vi ska vara den ledande leverantören av psykiatri i Sverige med fokus på kvalitet, jämlik och evidensbaserad vård.
Praktikertjänst Psykiatri har sedan 2009 haft i uppdrag att bedriva behandling i Järvaområdet. På vår mottagning i Kista har vi tre team, Kista unga vuxna som tar emot patienter 18-25, behandlingsteamet som tar emot i åldern 25-65 och vår transkulturella enhet, där vi tar emot patienter med migrationserfarenhet som uppvisar trauma- och stressrelaterade problem.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Knarrarnäsgatan 15, Kista

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av vår allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagning. Här finns kollegor med lång erfarenhet och vi erbjuder våra patienter ett brett utbud av olika behandlingsalternativ. KBT, Psykodynamiskt terapi, EMDR behandling, individuell kontakt och gruppbehandling.

Som psykolog kommer du arbeta med sedvanliga psykologuppgifter som psykologiskt bedömnings-och behandlingsarbete.
I arbetsuppgifterna ingår även att kontinuerligt utföra neuropsykiatriska utredningar. Dina övriga kollegor är läkare, psykologer, socionomer, arbetsterapeuter, receptionist, medicinska sekreterare och sjuksköterskor. Vi tar även emot, ST-läkare, PTP psykologer och sjuksköterske studenter. Du förväntas även delta i förbättrings- och utvecklingsarbete.
Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team, tveka inte inför detta stimulerande uppdrag.
Du som vill vara med och påverka den psykiatriska vården i rätt riktning, kom till oss i Kista.

Kvalifikationer

Leg psykolog. Gärna med erfarenhet inom allmänpsykiatri och neuropsykiatriskt utredningsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra psykiatrisk vård. Positiv och lösningsfokuserad är en stark merit.

Tillbaka till Lediga tjänster