en bild

Psykolog

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Runby vårdcentral är en välfungerande vårdcentral belägen 7-8 minuters gångväg från Upplands Väsby pendeltågsstation. Vi har ca 5500 listade patienter. Upptagningsområdet består av blandad bebyggelse med befolkning i alla åldrar. Hos oss arbetar 3 distriktsläkare, en ST-läkare, en AT-läkare, 2 distriktssköterskor, 2 sjuksköterskor, 2 undersköterskor, en receptionist och en läkarsekreterare.
Vårdcentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Runby Torg 9, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av primär bedömning, behandling och uppföljning av patienter med psykiatriska besvär inom ramarna för första linjens psykiatri. Du kommer att samverka med läkare och övrig personal på vårdcentralen kring patienterna.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. KBT-utbildning steg 1. Erfarenhet av arbete inom primärvård eller motsvarande är meriterande.

Personliga egenskaper

God samarbetsförmåga. Vilja att vidareutveckla omhändertagande av patienter med psykisk ohälsa.

Tillbaka till Lediga tjänster