en bild

Tandhygienist

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är ett team under uppstart på en väletablerad klinik som söker en tandhygienist som vill vara med och bygga upp ett arbetslag. Kliniken består av tre tandläkare och två tandsköterskor.

Sammanhållningen är central i verksamheten, därav fokuseras en stor del av utvecklingsarbetet i nuläget på personalens samspel och delaktighet. Vi erbjuder ett brett utbud av tandvård till våra patienter och vi arbetar övervägande med vuxentandvård, men barntandvård förekommer också. Vi sätter stor vikt vid en fungerande och kunskapsdrivande parodontalbehandlingsrutin, så din roll kommer bli central i utvecklingen och driften av tandvården som bedrivs.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Botulfsgatan 2, Lund

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss kommer du att arbeta självständigt med planering och utförande av parodontalbehandlingar och med undersökningar av både barn och vuxna.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med tandläkare vid behov vad gäller främst parodontologi. Rollen innebär i huvudsak kliniskt, självständigt arbete och kan även inkludera andra varierade arbetsuppgifter som t ex delegerat arbete med patienter och administration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandhygienistexamen och 3 års erfarenhet. Det är meriterande om du är van vid självständiga undersökningar.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter delaktighet och engagemang i utvecklingen av både oss som arbetslag och även i det kliniska arbetet med patienter. Du får patienterna att känna sig bekväma och trygga under besöket, samtidigt som du sköter arbetet professionellt och noggrant. Att du är nyfiken och öppen för kompetensutveckling och är intresserad av att söka vetenskapligt uppdaterade vägar att utföra din vård på.

Tillbaka till Lediga tjänster