en bild

Supportpersonal Journalprogrammet FRENDA

Information om arbetsplatsen

Journalsupport är ett av FRENDA AB:s verksamhetsområden som arbetar med att stötta våra tandvårdsmottagningar i den dagliga verksamheten. Arbetsplatsen är placerad i anslutning till Praktikertjänsts huvudkontor i Stockholm. Vi består av ca 13 personer som med stort fokus på service och personlig attityd jobbar med starka relationer till våra användare.

Adress:
Adolf Fredriks Kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Till vårt team söker vi nu förstärkning i form av 1-line support. Dina dagar kommer till stor del att bestå av att hjälpa och ge support till mottagningar i hela landet. Du kommer främst lösa deras dagliga problem via telefon, mail och fjärruppkoppling.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet och kunskap inom tandvård och/eller telefonsupport, är positiv, utåtriktad och en god pedagog då vägledning, felsökning och guidning är en stor del av rollen. Du har lätt för att skapa relationer, tycker om att samarbeta samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

Personliga egenskaper

Du gillar att hjälpa människor, och lägger stor vikt vid att ge bra service.
Meriterande om du har erfarenhet av arbete på tandvårdsmottagning som bedriver sin verksamhet med digitala journaler, tidböcker och röntgen.

Tillbaka till Lediga tjänster