en bild

Psykolog till Telefonplans VC

Information om arbetsplatsen

Telefonplans Vårdcentral öppnade hösten 2012 och har sedan dess vuxit snabbt med många nyinflyttade och en ung befolkning med många barnfamiljer i området. Vi har nu cirka 8600 listade patienter och en personalgrupp på 15 anställda. Vi har sedan juni 2019 en anställd psykolog på heltid men söker nu ytterligare en kollega på deltid. Lokalerna är nybyggda, ljusa och fräscha och vi dokumenterar i journalsystemet Take Care.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Telefonvägen 30, Hägersten

Arbetsuppgifter

Som psykolog fyller du en viktig funktion i vårt team för första linjens omhändertagande av psykisk ohälsa i primärvården. Du samarbetar med mottagningens läkare och övrig personal kring tidigt omhändertagande av våra patienter med ångesttillstånd, förstämningssyndrom samt stressrelaterade tillstånd. Vi har även en rehabiliteringskoordinator knuten till vårdcentralen för smidigare handläggning av sjukskrivningsärenden. Ytterligare information om ramarna för uppdraget finns bl.a. på:

https://www.vardgivarguiden.se/avtaluppdrag/vardavtal/lov-vardval-stockholm/huslakarverksamhet/psykosociala-insatser/

Kvalifikationer

Leg psykolog. Tidigare erfarenhet av psykiatrisk diagnostik eller arbete inom psykiatrisk vård är meriterande. Även tidigare arbete på vårdcentral inom primärvårdens psykosociala uppdrag är en merit.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter framför allt dina egenskaper som teammedlem i personalgruppen. Du arbetar med kortare psykologiska behandlingskontakter och rådgivning, gärna med KBT eller ACT-inriktning. Vi strävar efter att arbeta enligt modellen för integrerad beteendehälsa.

https://www.psykologforbundet.se/foreningar-och-natverk/natverk/Natverk-for-primarvardspsykologer/antologi/integrerad-beteendehalsa---problemlosare-i-primarvarden/

Tillbaka till Lediga tjänster