en bild

Receptionist

Information om arbetsplatsen

Om Handentandvården
Handentandvården har funnits sedan 2010 och här utför vi det mesta inom tandvårdens ramar. För närvarande är vi 12 anställda på Handentandvården.
Vi jobbar i stora fräscha lokaler med sjöutsikt och ligger centralt till pendeltågstationen och centrum med butiker och cafeer.

Nu söker vi en duktig och trevlig receptionist som kan passa in i det glada gänget och förhoppningsvis trivas och utvecklas tillsammans med oss.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Handenterminalen 1, Handen

Arbetsuppgifter

Receptionisten är klinikens ansikte utåt och Du kommer vara patienternas första och sista bemötande.
I rollen ansvarar du för reception och ser till att det är en god trivsel och ordning i både reception och väntrum. I detta ingår även kontakt med externa leverantörer, patientbetalningar, ekonomihantering, administration samt koordinering av uppgifter som underlättar för våra medarbetare och patienter. Tjänsten innebär med andra ord varierande arbetsuppgifter högt som lågt, förhoppningsvis är du därför en person som vill ta helhetsansvar och inte är rädd för att ta kontakt med andra eller att hugga i om det skulle behövas. Du ansvarar själv över receptionen och allt som hör därtill, det finns därför goda möjligheter att själv vara med och forma din roll. Arbetstiden är förlagd måndag- fredag mellan kl. 08:00-17:00 då receptionen är öppen.

Kvalifikationer

Tidigare arbete inom reception/administration, gärna vård.
Minst gymnasieutbildning
Flytande svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en utåtriktad person som gillar ordning och reda men som också gärna vill vara med och bidra och påverka på arbetsplatsen. I ditt dagliga arbete möter du alla våra patienter och medarbetare, vi tror därför att du älskar att möta olika människor och hjälpa dem att känna sig välkomna. Vi söker dig som har en genuin känsla för service med en förmåga att se vad som krävs i stunden såväl som framåt.

Tillbaka till Lediga tjänster