en bild

Tandhygienist, Göteborg

Information om arbetsplatsen

Mottagningen består idag av två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi behandlar främst vuxen patienter men även en andel barn och ungdomar. Vi utför all typ av allmäntandvård och även implantatbehandlingar. Mottagningen är väl inarbetad sedan många år och vi har en stor patienttillströmning av nya och gamla patienter vilket ställer krav på flexibilitet och god servicekänsla. Vi arbetar i team med nära samarbete mellan tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi arbetar delegerat för att alla ska få jobba på toppen av sin kompetens och få en roligare arbetsdag. Mottagningen är naturligtvis helt digitaliserad med röntgen, OPG och digital scanner för avtryckstagning. Vi värdesätter vidareutbildning högt och åker kontinuerligt på kurser inom och utanför Sverige. Som anställd inom Praktikertjänst omfattas du av kollektivavtal samt frikostiga friskvårdsbidrag.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Mariagatan 11 B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter ska vara att arbeta som tandhygienist. Vi ser gärna att du är flexibel och kan vid behov assistera tandläkare eller arbeta i reception. Det finns möjligheter till utveckling genom utbildningar och kurser

Kvalifikationer

Av Socialstyrelsen godkänd tandhygienist legitimation. Behärska svenska i både tal och skrift. Bra om du har viss vana att hantera IT. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och trevlig individ som passar in i vår gemenskap. Vi önskar gärna att du har god samarbetsförmåga, hög serviceanda och trevligt patientbemötande.

Tillbaka till Lediga tjänster