en bild

Medicinsk sekreterare, avd 151 Danderyds sjukhus

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri består av ett 20-tal enheter i Nordöstra Stockholm och Järvaområdet som innefattar öppenvårdsmottagningar, akutverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Praktikertjänst Psykiatri erbjuder patienten och dess närstående hög tillgänglighet och delaktighet, professionellt och personligt bemötande.

Avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning för heldygnsvård där patienter enbart vårdas enligt HSL. Det finns 16 vårdplatser och vi tar emot personer från 18 år och uppåt.

Adress:
Danderyds sjukhus, Danderyd

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är omväxlande med journalskrivning, KVÅ-kodning för både slutenvård och öppenvård, administrativ service åt personalen samt sedvanliga uppgifter för medicinska sekreterare. Vi använder Take Care journalsystem.

Kvalifikationer

Utbildning medicinsk sekreterare/läkarsekeretare/vårdaadministratör
Goda kunskaper i journalsystem Take Care

Personliga egenskaper

Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till kollegor och känner dig bekväm i patientkontakter. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på avdelningen. Du är flexibel, prestigelös och kan vid behov rycka in där det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster