en bild

Vårdcentralen Kusten Ytterby söker PTP-PSYKOLOG

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Kusten har en välfungerande psykologverksamhet med fyra leg psykologer, som arbetar med primärvårdsuppdraget, bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vanliga problemställningar är depression, ångesttillstånd, stressrelaterad ohälsa, sömnproblem, kronisk smärta och andra tillstånd där beteendeförändring är av vikt. Vi arbetar utifrån stegvis vård, vilket innebär att vi erbjuder vårdcentralens patienter psykologisk rådgivning/konsultation, föreläsningar, gruppbehandling, internetbaserad KBT-behandling, samt korttidsterapi med inriktning KBT och IPT. Arbetet sker i nära samarbete med övriga yrkeskategorier inom verksamheten, där vi t ex bedriver multimodal behandling för långvarig smärta och utmattningssyndrom. Vi har regelbunden handledning externt och internt. Vi har även regelbundna möten med psykosociala team från andra vårdcentraler i vårt område, för samverkan och kunskapsutbyte.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 1, Ytterby

Arbetsuppgifter

Som PTP-psykolog på Vårdcentralen Kusten erbjuds du en spännande och varierande tjänst inom vår psykologverksamhet. Du kommer under handledning i huvudsak att arbeta med psykologisk bedömning och korttidsterapier med vårdcentralens patienter, men även delta i våra gruppinsatser, lära dig att bedriva KBT via internet, samt utveckla dina kunskaper och färdigheter i psykologisk konsultation. Samarbete med andra yrkeskategorier och samverkan med vårdgrannar är en viktig del av tjänsten.

Kvalifikationer

Psykologexamen. Meriterande är om erfarenhet finns av arbete inom primärvården, samt grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning mot KBT. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

.

Tillbaka till Lediga tjänster