en bild

Tandläkare sökes till Tandvårdhuset Norby, Uppsala

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi en tandläkare till oss på Tandvårdshuset Norby. Som tandläkare hos oss bidrar du till att fortsätta bygga vår välfungerande tandvårdsklinik till att bli ännu bättre. Ser vi dessutom att vi fungerar bra ihop så finns möjlighet att på sikt omvandla tjänsten till delad Verksamhetsansvarig med eget kostnadsställe tillsammans med ytterligare tandläkare på mottagningen. Du är då med och planerar samt driver arbetet på mottagningen och blir dessutom aktieägare i Praktikertjänst.

Tandvårdhuset Norby ligger i enskild villa på Björklundavägen 6 i Uppsala, 6,5 km till Uppsala Centrum.
Hos oss jobbar ett sammansvetsat team på 9 personer som består av 3 tandläkare, 4 tandsköterskor och 2 tandhygienister, Tillsammans erbjuder och utför vi tandvård, till ca 5000 patienter. Vi jobbar i fräscha lokaler med goda parkeringsmöjligheter för bil.

Hos oss tar vi hand om varandra och strävar alltid efter att ge bästa möjliga tandvård till alla våra patienter.

Adress:
Björklundavägen 6, Uppsala

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.
När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften av verksamheten du är ansvarig för. Till din hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.
En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.
Som verksamhetschef har du ansvar för att:

• leda och fördela arbetet, utöva arbetsledning enligt lagar, avtal och rättspraxis
• rekrytera vid behov och årligen hålla mål- och utvecklingsdialog samt lönesamtal
• se till att de anställda har tillräckliga kunskaper och förutsättningar för sitt arbete
• arbetsplatsen har en god arbetsmiljö och att de anställda får tillräckliga instruktioner om arbetsrisker och sättet att undgå dessa

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med en god förståelse för tandvårdens spelregler. Du är noggrann och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga tandvård i samtliga patientkontakter. Vidare bryr du dig genuint om både dina kollegor och patienter och sprider en positiv stämning omkring dig.

Tillbaka till Lediga tjänster