en bild

Barnläkare till Stockholm Kids Djursholm

Information om arbetsplatsen

Stockholm Kids Östermalm är en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som förutom basuppdraget inriktar sig inom neuropsykiatri. Vi som arbetar här är barnläkare, barnneurolog, barnallergolog, barnpsykiatriker, barnsjuksköterskor, undersköterska, psykologer samt medicinsk sekreterare.

Stockholm Kids växer och öppnar ytterliggare en mottagning i Djursholm. Vi söker en ansvarstagande, flexibel och serviceinriktad barnläkare som har erfarenhet av att utreda och behandla barn inom barn- och ungdoms medicin. Stockholm Kids Djursholm är en mindre mottagning som öppnar våren 2021 med endast basuppdraget.

Verksamhetens öppettider är: måndag, onsdag och fredag 08.00-16:30. Tisdag och torsdag har vi öppet 08:00-20:30.

Adress:
Brahegatan 49, Stockholm

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som barnläkare på en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning.

Kvalifikationer

God vana i Take Care är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi vill att du ska tycka att det är kul att vara med att starta och bygga vår nya mottagning i Djursholm. Vi arbetar alla i team och vill ha ett tätt och prestigelöst samarbete mellan olika yrkesgrupper, därför är ett positivt och flexibelt förhållningssätt något som vi värdesätter. Vad som vi anser är lika viktigt är bemötandet gentemot våra barn och föräldrar. Hos oss ska både barn och ungdomar känna sig välkomna och trygga, därför behöver alla som arbetar på Stockholm Kids ha samma inställning och vilja leverera vård med hög service.

Tillbaka till Lediga tjänster