en bild

Tandsköterska till Central klinik i Lund

Information om arbetsplatsen

Vi söker en tandsköterska till vår väletablerade klinik mitt i centrala Lund som funnits sedan 30-talet. Här arbetar två glada och samspelta tandvårdsteam. Vi är tillsammans två tandläkare, tre tandsköterskor och två tandhygienister. Utveckling är en viktig del av arbetet där vi regelbundet går kurser, dessutom har vi även olika aktiviteter utanför jobbet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bytaregatan 1, Lund

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga tandsköterskeuppgifter inklusive assistans, steril samt receptionsarbete. Positionen kan även inkludera andra varierade arbetsuppgifter så som delegerat arbete med patienter, administration, assistans vid implantatkirurgi med mera. Om du saknar förkunskaperna finns det utrymme för utbildning och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en tandsköterskeexamen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av röntgentagning, anestesi, avtryckstagning, receptionsarbete, framdukning inför operation samt assistans. Men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som älskar att vara tandsköterska! Du får patienterna att känna sig bekväma och trygga under besöket. Vidare är du är positiv och gillar lagarbete samtidigt som du sköter jobbet professionellt och noggrant. Du är även nyfiken och öppen för kompetensutveckling och anpassar dig lätt till nya situationer.

Tillbaka till Lediga tjänster