en bild

Allmänspecialist till Östra VC - Upplands Väsby

Information om arbetsplatsen

Till trevliga Östra VC i Väsby söker vi nu en Allmänspecialist alt ST-läkare som är i slutet av sin utbildning.

Östra Vårdcentralen ligger vid Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby och har sedan 2001 ingått i Praktikertjänst. Vårdcentralen har ca 12 000 listade patienter.

Vårdcentralen har en trevlig och väl sammansvetsad personalgrupp bestående av 7 läkare som är specialister i allmänmedicin varav 1 är ansvarig för hemsjukvården, 3 läkare under specialistutbildning, 3 distriktssköterskor, 2 mottagningssköterskor, 5 undersköterskor, 1 receptionist, 2 läkarsekreterare samt psykolog, samtalsterapeuter och rehabkoordinator knutna till mottagningen. Två av våra läkare tjänstgör även på BVC.

Som specialist i allmänmedicin hos oss bidrar du till att fortsätta utveckla vår fungerande vårdcentral till att bli ännu bättre. Om vi trivs bra tillsammans så finns möjlighet att på sikt bli verksamhetsansvarig delägare. Då bildar du tillsammans med övriga delägare på vårdcentralen en ledningsgrupp som har gemensamt ansvar för driften och ni delar upp olika ansvarsområden mellan er. Då blir du också aktieägare i Praktikertjänst AB.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Löwenströms väg 1, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i huvudsak sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral men även handledning av läkarstudenter, medicinskt stöd gentemot hemsjukvården samt kontinuerligt deltagande i internt fortbildnings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

Du som är i slutet av din ST-läkarutbildning i allmänmedicin är också välkommen att ansöka.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som förutom ett stort medicinskt kunnande även har en god kommunikativ förmåga samt en hög ansvarskänsla. Du har ett stort engagemang både i mötet med den enskilde patienten men också för mottagningen som helhet och ett stort intresse för utvecklingsarbete och fortbildning. Vidare är du positiv och flexibel samt uppskattar att arbeta tillsammans med de övriga professionerna på mottagningen.

Tillbaka till Lediga tjänster