en bild

Allmänspecialist till Östra VC - Upplands Väsby

Information om arbetsplatsen

Till trevliga Östra VC i Väsby söker vi nu en Allmänspecialist alt ST-läkare som är i slutet av sin utbildning.

Östra Vårdcentralen ligger vid Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby och har sedan 2001 ingått i Praktikertjänst. Vårdcentralen har ca 12 000 listade patienter.

Vårdcentralen har en trevlig och väl sammansvetsad personalgrupp bestående av 7 läkare som är specialister i allmänmedicin varav 1 är ansvarig för hemsjukvården, 3 läkare under specialistutbildning, 3 distriktssköterskor, 2 mottagningssköterskor, 5 undersköterskor, 1 receptionist, 2 läkarsekreterare samt psykolog, samtalsterapeuter och rehabkoordinator knutna till mottagningen. Två av våra läkare tjänstgör även på BVC.

Som specialist i allmänmedicin hos oss bidrar du till att fortsätta utveckla vår fungerande vårdcentral till att bli ännu bättre. Om vi trivs bra tillsammans så finns möjlighet att på sikt bli verksamhetsansvarig delägare. Då bildar du tillsammans med övriga delägare på vårdcentralen en ledningsgrupp som har gemensamt ansvar för driften och ni delar upp olika ansvarsområden mellan er. Då blir du också delägare i Praktikertjänst AB.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Löwenströms väg 1, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i huvudsak sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral men även handledning av läkarstudenter, medicinskt stöd gentemot hemsjukvården samt kontinuerligt deltagande i internt fortbildnings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

Du som är i slutet av din ST-läkarutbildning i allmänmedicin är också välkommen att ansöka.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som förutom ett stort medicinskt kunnande även har en god kommunikativ förmåga samt en hög ansvarskänsla. Du har ett stort engagemang både i mötet med den enskilde patienten men också för mottagningen som helhet och ett stort intresse för utvecklingsarbete och fortbildning. Vidare är du positiv och flexibel samt uppskattar att arbeta tillsammans med de övriga professionerna på mottagningen.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, företrädesvis på heltid men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser framemot din ansökan!
Ansökningar behandlas fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Morvarid Bozorgi

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: morvarid.bozorgi@ptj.se