en bild

Tandhygienist med eller utan erfarenhet sökes

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsgruppen Karlstad expanderar. Länge har 2 tandhygienister jobbat här, men nu välkomnar vi ytterligare en kollega för att möta efterfrågan. Detta är en klinik som är centralt belägen i Karlstad (i Åhlénshuset) och ingår i Praktikertjänst AB. Den grundades redan på 60-talet av professor Per Axelsson. Våra patienter uppskattar kontinuitet och att få besöka samma behandlare år ut och år in. Detta möjliggör en personlig relation mellan behandlare och patient, något vi prisar högt.

Vår vision är Individanpassad tandvård av högsta kvalitet, som ger trygghet till våra patienter. Till vår värdegrund hör Evidens (tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet), Omtanke (omtanke i omhändertagande och bemötande, där varje patient känner sig sedd och hörd), Långsiktighet (långsiktig terapiplanering och långsiktigt relationsskapande med våra patienter) och Välmående medarbetare (en vardag präglad av glädje, nyfikenhet och gemenskap).

Vi som är dina kollegor är positiva, engagerade och bryr oss mycket om patienternas och varandras välmående. Vårt goda samarbete ger oss trivsamma arbetsdagar. Det ska vara roligt och givande att gå till jobbet! Lokalerna är fräscha och helrenoverades 2012.

Vare sig du är nyutexaminerad eller har arbetslivserfarenhet är vi intresserade av att se din ansökan. Vi bistår gärna med kompetensutveckling om du behöver det och är flexibla med startdatum. Vi har avsatt administrationstid varje dag och regelbundna morgon-, klinik- och terapimöten för kontinuerlig utveckling och bollande av funderingar. Beslutsvägarna är korta. Vi anser också att längre behandlingstider är viktiga då de bidrar till hög kvalitet på behandlingarna och din arbetsmiljö.

Vid intresse, vänligen skicka in personligt brev och CV till stephanie.heimdal@ptj.se. Har du frågor är du även välkommen att maila dem. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Besök gärna vår hemsida www.tandvardsgruppen.com

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 27, Karlstad

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde.

Kvalifikationer

Tandhygienistexamen.
Behärskar svenska väl i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är rak och empatisk. Liksom oss andra på kliniken är du positiv, lättsam och finner glädje i att interagera med och hjälpa andra - du är serviceinriktad. Du trivs med förtroende och ansvar och har ett genuint intresse för odontologi och att förbättra patienters orala hälsa.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-15

Information om tjänsten lämnas av

Stephanie Heimdal

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: stephanie.heimdal@ptj.se