en bild

Tandläkare och delägare, Stenungsund

Information om arbetsplatsen

På utmärkt läge i Stenungsund ligger Sundtandvården. Här finner du en väletablerad mottagning som delas mellan tre olika verksamheter, varav en delägare nu ska ta sig an nya utmaningar på annat håll. Därför öppnar sig nu möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och driva klinik enligt konceptet ”Solo Group”.

Kliniken är relativt nybyggd med välkomnande lokaler och fina personalutrymmen. Solo Group-delen innehåller totalt fem behandlingsrum. Att arbeta Solo Group innebär att du delar lokalen med flera delägare, men endast ditt team är på plats vid givna tider. Med andra ord förfogar du över fem behandlingsrum när ni arbetar.

Här finns goda möjligheter att arbeta effektivt och kvalitativt samtidigt som potentialen att vidareutveckla verksamheten är hög. Patientunderlaget är gott och möjligheten att ta emot nya patienter finns. Idag består teamet av en tandhygienist, en tandsköterska och en receptionist. Mottagningen ligger endast ett stenkast från busshållplats och tåg och här finns utmärkta parkeringsmöjligheter.

Detta är såväl en affärsmässig möjlighet som en chans till en härlig livsstil. Här finns alla förutsättningar att skapa din drömklinik!

Följ länken för mer information om delägarskap i Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/watch?v=siK4Orlgbe4

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Gärdesvägen 3, Stenungsund

Arbetsuppgifter

-Du leder och fördelar arbetet för personalen
-Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
-Rekrytering vid behov
-Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
-Ansvar för arbetsmiljön
-Egen hög klinisk aktivitet

Kvalifikationer

-Legitimerad tandläkare
-Ett par års arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift
-God klinisk kompetens

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.

Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Låter det intressant?

Tveka inte att höra av dig till vår rekryterare Christoffer Petrén på christoffer.petren@ptj.se eller 070-789 37 46 för en första konfidentiell kontakt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Christoffer Petrén

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: christoffer.petren@ptj.se