en bild

Sjuksköterska till Vårdcentralen Limhamnsläkarna

Information om arbetsplatsen

Hos oss på Limhamnsläkarna söker vi sjuksköterska, som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. I linje med våra värdeord: omtanke, kontinuitet och kvalitet, kommer vi att sätta patientens behov i centrum och vi vill vara en vårdcentral för närområdet.
Fr.o.m. 1 september 2021 är vi en nystartad vårdcentral, där det kommer att finnas stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av våra arbetssätt. Vi planerar en mindre enhet med ca 10 medarbetare på sikt. Under sommaren 2021 blir lokalerna renoverade och anpassade för våra behov i modern primärvård, vilket kommer att främja samarbetet i vardagen. För personalens del värderar vi fortbildning högt.
Som sjuksköterska hos oss har du möjlighet att följa med i hela patientresan via både fysiska och digitala patientkontakter. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetensstarka specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi erbjuder:

• en unik möjlighet att få vara delaktig i att bygga framtidens vårdcentral där du ges stora möjligheter att påverka
• en vårdcentral som sätter kontinuitet, kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet
• involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen
• en möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av vårdcentralens arbetssätt
• en chans till att vara med och skapa arbetsplatsens framtida kultur

Adress:
Apoteksgatan 7, Limhamn

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god och är något som vi strävar efter att främja. Du kommer att arbeta med akuta patientflöden, mottagningsarbete, telefonrådgivning samt vara delaktig i vår digitala plattform PTJ 24. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med bred erfarenhet inom primärvårdsområdet, särskilt diabetes, hjärtsvikt, astma/KOL och sårvård. Spirometrikörkort är meriterande. Kontinuerlig fortbildning är en viktig del av vår verksamhet.

Personliga egenskaper

Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först. Du är självgående, ansvarstagande och vill göra skillnad för både patienter och kollegor. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Du är nyfiken på och tycker det är roligt med digitala verktyg i ditt arbete. Du är flexibel och trivs med växlande arbetsuppgifter och ser fram emot att arbeta i ett team där din insats har betydelse.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras.

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2021-09-01
Sista ansökningsdag:
2021-05-18

Information om tjänsten lämnas av

Mette Truelsen
Ulrika Helge Connheim

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: mette.truelsen@ptj.se