en bild

Läkare sökes till Ekerö vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Ekerö vårdcentral är den största vårdcentralen i Ekerö kommun och ligger vid Ekerö centrum med goda kommunikationsförbindelser.
Vi ansvarar för ca 20 800 listade patienter och är ca 60 medarbetare. Vi är en trevlig arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand att arbeta med att stötta vårt digitala arbete. Vi använder oss av Mitt PTJ (Doctrin Flow) där våra patienter kontaktar oss via chatt. De bedöms och handläggs av en sjuksköterska. Din uppgift blir att stötta sjuksköterskorna i deras bedömningar och att själv handlägga de patienter som lämpar sig för handläggning via chatt eller videomöte. Om så önskas kan vanlig mottagningsverksamhet också ingå. En del av det digitala arbetet kan skötas på distans.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare som är specialist i allmänmedicin (eller närliggande specialitet).
Alternativt legitimerad läkare med vana av primärvårdsarbete.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
Datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt.
Erfarenhet av att arbeta i Take Care är meriterande men inte ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och kan hantera olika arbetsmoment parallellt och är noggrann.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Heltid, deltid kan diskuteras. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen ange löneanspråk. Kollektivavtal finns.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-07-31

Information om tjänsten lämnas av

Magnus Edlund
Johan Lindemalm

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: magnus.edlund@ptj.se