en bild

Vikariat läkare allmänmedicin

Information om arbetsplatsen

Västervården HLM är en väletablerad vårdcentral med bred patientbas och drygt 10.000 listade patienter. Vi ligger i läkarhuset Vällingby centrum med tillgång till lab, röntgen och andra specialistmottagningar.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Indalsbacken 1, Vällingby

Arbetsuppgifter

Sedvanligt mottagningsarbete. Du kommer ansvara för en sammanhållen patientlista som är skött av en duktig kollega i 10 år. Vi är en digifysisk vårdcentral, vi använder PTJ's app "Mitt PTJ". Vi har sköterskemottagningar inom astma-kol, diabetes samt hypertoni. Läkaransvar för hemsjukvård.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är specialist i allmänmedicin eller att du som legitimerad läkare har arbetat på vårdcentral i några år. Du behöver kunna arbeta självständigt och behärska svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då vi har en familjär stämning på vårdcentralen. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, tycker om att arbeta självständigt samt har en god förmåga till samarbete med övrig personal.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker dig som vill arbeta minst 80% men gärna heltid mån-fre 8-17. Vi serverar förmiddagsfika dagligen samt betalar 5000 kr i friskvårdsbidrag/år och heltid. Startdatum efter överenskommelse. Lön efter överenskommelse.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
12 mån
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Carl Astner
Jenny Rydberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: carl.astner@ptj.se