en bild

Tandsköterska Ängelholm

Information om arbetsplatsen

Trivsam och fin klinik med 2 tandläkare, 3 tandsköterskor och 2 tandhygienister, varav en går i pension under sommaren 2021.
Teamtandvård, där du som tandsköterska har en viktig roll inom teamet. Enbart vuxentandvård med mycket protetik och kirurgi. Vi har digitalt journalsystem (Frenda) och arbetar även med digital avtryckstagning.

Adress:
Midgårdsgatan 1, Ängelholm

Arbetsuppgifter

Vi söker en glad och energisk tandsköterska som kan hålla ordning på många saker samtidigt.
Du får ett mycket viktigt och skiftande arbete med stort personligt ansvar.
Arbetsuppgifterna inkluderar klinisk assistans, receptionsarbete, beställning av varor med mera. Du har även självständigt arbete såsom enklare tandstensborttagning, röntgentagning samt anestesi.

Kvalifikationer

Vi söker en tandsköterska med lång erfarenhet. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har även god datorvana. Meriterande är kunskaper i det digitala journalsystemet Frenda. Erfarenheter av digital avtryckstagning är meriterande.

Personliga egenskaper

Som tandsköterska står du ofta för patientens första kontakt med kliniken. Därför sätter vi högt värde vid personliga egenskaper så som serviceinriktad, god samarbetsförmåga, hängiven och positiv även i stressiga situationer, samtidigt som du skapar trovärdighet och förtroende hos våra patienter.
Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-01

Information om tjänsten lämnas av

Asmin Aydogmus

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: asmin.aydogmus@ptj.se