en bild

Vårdenhetschef på Vårdcentralen Stadsfjärden

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en av de största vårdcentralerna i Sörmland, belägen i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst sedan 2010.

Vår vision är ”Morgondagens primärvård redan idag”. Vi vill med vårt tvärprofessionella teamarbete och digifysiska utveckling, ge våra listade en trygg och effektiv primärvård med hög tillgänglighet och hög kvalitet. Vi jobbar på att skapa en ökad kontinuitet för alla yrkesgrupper.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Vår ledningsstruktur består av en verksamhetschef, en vårdenhetschef samt tre enhetschefer. Vårdenhetschefen deltar i både ledningsgruppsarbete och som adjungerad i vår ägargrupp.

Som vårdenhetschef blir du enhetschef för våra anställda sjuksköterskor (inkl BVC) samt våra undersköterskor. Vårdenhetschefen ansvarar även för verksamhetsövergripande frågor i nära samarbete med enhetschefer och verksamhetschef. Du blir en nyckelperson för vårdcentralens utvecklingsarbete, och får arbetsgivaransvar för din enhet.

Som stöd för verksamheten finns det centrala kontoret i Praktikertjänst med högkvalitativa resurspersoner inom bland annat HR, lönefrågor, kvalitet, juridik, presskontakter, ekonomi mm.

Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger dig en unik möjlighet att vara med och utveckla, komma med nya idéer och prova nya lösningar.

Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i chefskapet, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning.

Du har ett genuint intresse för att leda medarbetare samt har ett stort förtroende för deras kunskaper och förmågor att lösa de uppgifter som de ställs inför.

Ledarskapsmässigt söker vi en person som helst innehaft en liknande befattning tidigare, och som står för ett tydligt och lyhört ledarskap. Du ska ha god självkännedom och vara bra på att sortera och prioritera i det vardagliga arbetet. Erfarenhet av utvecklingsarbete är också meriterande. Vi vill att du ska vara en person som vill utvecklas tillsammans med oss.

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård med
yrkeserfarenhet, gärna distriktssköterska/sjuksköterska. Ledarskapserfarenhet. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande.

Vi vill att du är angelägen om att ge vårdcentralens listade/patienter personlig service och vård av god kvalité. Du är mån om att våra medarbetare har en hållbar och utvecklande arbetsmiljö. Du är nyfiken på att lära nytt. Du trivs med att ingå i ett team och samspela med egen och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Att ha en god struktur, planera, prioritera och organisera i ditt arbete är en självklarhet för dig. Du vill vara med och utveckla morgondagens primärvård tillsammans med oss.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning inom din grundprofession samt ett tidsbegränsat chefsförordnande enligt särskild överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi använder oss därför av HR Praktikertjänst AB under rekryteringen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-09-10

Information om tjänsten lämnas av

Björn Hallström, verksamhetschef
Eva Törnkvist, facklig företrädare

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: bjorn.hallstrom@ptj.se