en bild

Läkare

Information om arbetsplatsen

Norrskenet är en liten familjär hc belägen i Kiruna, Vittangi och Karesuando med 6200 listade patienter. Vi är praktikertjänsts nordligaste mottagning och är en komplett hälsocentral med läkare, psykolog, sköterskor, undersköterskor, BVC, MVC, fysioterapeuter, arbetsterapeut och kurator.
Är du en person som värdesätter vacker natur, en aktiv fritid och nära till fjällen? Här finns fjälläventyret runt knuten med midnattssol på sommaren och norrsken övrig del av året. Fina motionsspår året runt, bra fiske vatten, vandringsleder och slalombacke i centrum. Det finns flera stora gymanläggningar. ICE hotell i Jukkasjärvi och Esrange space station i närheten.
Bara ca en timmes bilkörning ligger Kungsleden, Abisko nationalpark, Björkliden, Trollsjön, Riksgränsen.
Du får även uppleva den största folk och hus flytten i modern tid då hela centrum flyttas från närheten av gruvan till fast mark.

Adress:
Österleden 12, Kiruna

Arbetsuppgifter

Som läkare i glesbygd får du möjlighet att utmana och utveckla dina kunskaper. Du kommer att göra skillnad och arbeta med helheten kring patienten i samarbete med övriga professioner på hälsocentralen.

Kvalifikationer

Vi söker en läkare att anställa på hel - deltid eller säsong. Vi har flexibla lösningar och arbetar med att hitta digitala lösningar och teknik som underlättar i de stora avstånd som finns. oavsett om du är i början av karriären, färdig specialist eller någonstans däremellan så kommer vi att erbjuda en arbetsplats där du kommer att göra skillnad.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter flexibilitet, struktur och god samarbetsförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kommer att behandla ansökningar löpande

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Stina Lundberg
Emil Jatko

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: stina.lundberg@ptj.se