en bild

Specialistläkare i allmänmedicin

Information om arbetsplatsen

Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning är en vårdcentral som drivs av Praktikertjänst. Vår mottagning är belägen i trevliga lokaler centralt i Vällingby Centrum, i ett av två läkarhus med nära tillgång till röntgen, laboratorium, fotvård samt olika specialistmottagningar.

Adress:
Indalsbacken 2, Vällingby

Arbetsuppgifter

Vi letar efter dig, specialist i allmänmedicin som vill vara med på vår resa framåt! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete inom primärvård med långt utvecklad teamsamverkan, närhet till medicinsk service och kollegialt utbyte.
Vi kombinerar sedvanlig planerad mottagning, hemsjukvård, akut mottagning samt en särskild infektionsmottagning. Vi har diabetes-, astma/KOL- och hypertonisjuksköterska, psykolog, rehabkoordinator, sjukgymnast och fotterapeut.
Handledning av AT-, ST-läkare och studenter ingår i tjänsten. Har du intresse för den digitala vården och tycker att delaktighet och lärande är viktiga ledstjärnor tror vi att du kommer att trivas. Intresse/erfarenhet av kvalitetsarbete ser vi som en merit. Vi erbjuder en helintegrerad digifysisk vård och vi arbetar i journalsystemet Take Care.
Hos oss kommer att arbeta i en organisation som ger god tillgänglighet och kvalitet för dig som medarbetare.

Kvalifikationer

Läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

Personliga egenskaper

Du är noggrann och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Du är öppen och positiv inför förändringar då det händer mycket och snabbt inom primärvården. Vidare bryr du dig genuint om dina kollegor och medarbetare och sprider en positiv stämning omkring dig. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: 40 tim/v el. enl ök, må-fr.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-12-10

Information om tjänsten lämnas av

Gunn-Eli Wika, verksamhetschef
Liliabeth Rivera Arboleda, enhetschef

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.racksta.hlm@ptj.se