en bild

Driven tandsköterska sökes, Praktikertjänst

Information om arbetsplatsen

Fin rymlig mottagning med tre behandlingsrum där tandläkaren jobbar på två rum och hygienisten har ett rum. Du som tandsköterska har en viktig roll då du kommer att vara navet i verksamheten. Det finns stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling. Du kommer ha frihet att ansvara för det administrativa arbetet i receptionen.
Tjänsten är deltid, ca 34 timmar/vecka och tillträde är i mars 2022. Vi tillämpar provanställning.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Farstagången 24, Stockholm

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, sterilarbete. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Tanken är att du går dubbel med vår tandsköterska som slutar sista mars för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning
vid behov.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning med några års erfarenhet.
Om du har erfarenhet av delegering så är det ett plus.

Personliga egenskaper

Gott humör och lätt till skratt, det gör arbetsdagen lättare.
Då vi jobbar nära varandra ser vi gärna att du är positiv, öppen och har god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är ödmjuk och empatiskt i ditt bemötande av patienterna.
Du har god klinisk förståelse, trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter och att du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är deltid, ca 34 timmar/vecka, och tillträde är i mars 2022. Vi tillämpar provanställning.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
34 timmar
Tillträdesdatum:
2022-03-14
Sista ansökningsdag:
2021-12-10

Information om tjänsten lämnas av

Katarina Hertzberg McKnight

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: katarina.mc.knight@ptj.se