en bild

Administrativ vårdpersonal

Information om arbetsplatsen

H2 NEUROLAB är en neurofysiologisk mottagning på Lidingö/Stockholm som startade sin verksamhet april 2021. Vår klinisk neurofysiologiska verksamhet har inriktningen på att göra diagnostiska undersökningar av funktionsrubbningar i hjärna, nervsystemet, muskulatur och i sinnesorgan, såsom t ex EEG, ENeG/EMG.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stockholmsvägen 33, plan 8, Lidingö

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekretarere/receptionist i vår mottagning har man ett stort ansvar, eftersom hen är den som har första kontakten med remittent och patient. Kortfattat består de huvudsakliga arbetsuppgifterna i att:
• Ta emot våra patienter som kommer på tidsinbokade undersökningar, detta gäller både vuxna och barn, med kassaregistrering
• Patienttelefon (telefon tider) på förmiddag, med tidsbokning, ändring av tider, återbud och svara på frågor.
• Telefonservice gällande remitentförfrågan angående rekvirering av svarskopior, inbokade tider, om remiss kommit fram mm.
• Remisshantering
• Inbokning av våra olika undersökningar samt kalla våra patienter via e-brev och SMS och i vissa fall ringa till patienten
• Boka och avboka tolk till patienter, hjälpa till med beställning av sjukresor
• Hjälpa till att ringa taxi/färdtjänst om patienten inte klarar det själv
• Rekvirera och även skicka svar och protokoll till andra vårdgivare
• Enkel bokföring/redovisning av daglig produktion
• Beställning av varor /förbrukningsmaterial

Kvalifikationer

Utbildningsbevis/ legitimation inom Administration eller medicinsk sekreterare eller motsvarande.
Erfarenhet inom medicinsk administration och kännedom om våra administrativa system så som TakeCare är meriterande. Yrkeserfarenhet inom primärvård/sjukhusvård är meriterande.

Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Ytterligare språkkunskaper ser vi som meriterande.

Personliga egenskaper

Du ska kunna ta egna initiativ, arbeta under eget ansvar samt fungera i grupp. Vi värdesätter engagemang, nytänkande, noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet, kreativitet och ett gott humör. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Vi är intresserade av Dig som inledningsvis kan jobba 4 timmar på föremiddagar ( Mån -fredag, 50% arbetspensum) med ev. möjlighet till utökning av arbetspensumet upp till 100% på sikt.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
6 månaders provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-01-30

Information om tjänsten lämnas av

Hasan Balcin

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: h2neurolab@ptj.se