en bild

Tandsköterska till 4-tandläkarklinik

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Tandläkargruppen som funnits sedan 1973 på samma adress och i ljusa och trivsamma lokaler. Vi är ett glatt gäng bestående av en receptionist, 4 tandsköterskor, 2 tandhygienister och 4 tandläkare samt en tandtekniker med laboratorium, och huserar i 9 behandlingsrum på dryga 300 kvm i Johanneberg.

Tandläkargruppens ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.

Vi har tillgång till två behandlingsrum per team under arbetsdagarna och det gör att vi kan gå omlott för att få lugnare dagar. Vi använder senaste teknik med både scanners och laser och håller oss uppdaterade med kurser för hela kliniken och möjlighet till individuella kurser om det finns något specialintresse man vill utveckla. När vi inte är upptagna med kurser hittar vi gärna på events för hela personalstyrkan och har roligt tillsammans vilket vi alla uppskattar mycket!

Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder dig:
- en mottagning i framkant vad gäller tandvård
- stora möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling
- frihet att ansvara för det administrativa arbetet i teamet
- att utvecklas inom delegerat patientarbete
- friskvårdsbidrag

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Utlandagatan 24, Göteborg

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril, tandreglering med invisalign och viss implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering.

Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska
komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning
vid behov.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning eller motsvarande
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Önskvärt är anestesikurs, depurationserfarenhet
Du ska kunna behärska svenska gott i tal och skrift.
Vi använder Frenda Journalsystem.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Det uppskattas mycket om du har sinne för ordning och struktur så att vårt viktiga arbete blir så smidigt som möjligt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Lön efter överenskommelse beroende på erfarenhet och kunskaper.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men välkomnar även dig som inte arbetat så länge och som vill lära sig nya saker.

Arbetstid är dagtid mån-tors och varannan fredag.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Urvalet sker löpande
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2022-08-15
Sista ansökningsdag:
2022-06-10

Information om tjänsten lämnas av

Yvonne Rittedal
Sabine

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.utlandagatan@ptj.se