en bild

Kurator till Östra Läkargruppen

Information om arbetsplatsen

Östra Läkargruppen är en väletablerad vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi har ca 8 900 listade patienter och är ett 30-tal medarbetare som tillsammans arbetar med patienten i fokus. Vi har en medarbetargrupp med såväl specialister i allmänmedicin som utbildningsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare samt paramedicinare. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och erbjuder ett omväxlande arbete med patienter i olika åldrar.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Björkhemsvägen 15 F, Kristianstad

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som kurator hos oss på Östra Läkargruppen kommer du bland annat att arbeta med psykosociala bedömningar och behandlingsinsatser inom det allmänmedicinska kompetensområdet vid exempelvis depression, ångest, stressrelaterade tillstånd, kriser, psykosomatiska tillstånd m.m.

Kvalifikationer

Du är socionom med erfarenhet av samtalsbehandling. Vidare har du goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi ser legitimerad hälso- och sjukvårdskurator som meriterande för tjänsten. Även psykoterapiutbildning motsvarande steg 1 med inriktning Kognitiv beteendeterapi (KBT) är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lyhörd och trygg som person. Vidare är du positiv och har ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. För att trivas hos oss tycker du, liksom vi om att arbeta prestigelöst och med patientens bästa i fokus.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-29

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Karin Nalerius
Yvonne Andersson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna-karin.nalerius@ptj.se