en bild

Tandhygienist sökes vid Fridhemsplan

Information om arbetsplatsen

Vi är en liten klinik med stora möjligheter. Vi räknar med att vara fyra personer som kommer att arbeta här. På kliniken arbetar vi i team där alla delar ansvar för de arbetsuppgifter . Vi ställer höga krav på att erbjuda bästa service med hög kvalitet.
Det finns stora utvecklingsmöjligheter i rollen som tandhygienist. Vi har bred erfarenhet inom tandvård och kan erbjuda olika varierade behandlingar på plats från enkla konventionella behandlingar till mer avancerade samt möjlighet för att assistera/delta i de behandlingarna samt möjlighet för kurser både internt och externt.
På kliniken jobbar vi mycket med digitalt flöde.

Det är en väldigt lugn arbetsmiljö med charmen av den gamla byggnaden mitt i Stockholm. Vi är serviceinriktade och kunniga inom tandvård.

Kliniken finns i nära anslutning till bussar och tunnelbana i ett väldigt attraktivt område.
Lokalen består av 2 behandlingsrum, ett av rummen är fullt utrustat. Vi har bra utrustning generellt på kliniken med en härlig gammaldags känsla som alla byggnader i centrala Stockholm bjuder på. Vi är under ombyggnation och ändringsprocess.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hantverkargatan 79, Stockholm

Arbetsuppgifter

Det är viktigt att den sökande är bekväm med rollen som tandhygienist men samtidigt vill jobba i team med delegerat uppgifter. Det är varierande uppgifter och helt beroende på vilka behandlingar som vi bjuder på under dagen.

I tjänsten ska man vara delaktig i olika arbetsuppgifter som kallelser, av-och-ombokningar, samt planering av tidbok. Allt kring arbetsflöde, förråd, lokalen och sterilen är ett gemensamt ansvar för de som arbetar på kliniken oavsett rollen.

Arbetstider måndag till fredag, Helger kan förekomma enligt överenskommelse.
Arbetsdagen kan variera mellan olika behandlingar, en del administrationstid kan också förekomma.

Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist men som också vill kombinera rollen med olika arbetsuppgifter och jobba delegerat.
Det är extra meriterande att du har mer än tre års erfarenhet inom yrket. Men ny examinerade är välkomna också.

Det är meriterande om du kan fler språk än svenska.
Ett extra intresse och kunskap inom parodontala behandlingar och kirurgi är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är också meriterande om du har jobbat med Frenda journalsystem.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker är intresserad av utveckling, utmaningar och ett varierande arbete.

Vi söker dig som är glad, trevlig, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi behöver dig som är serviceinriktad och brinner för tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är på heltid men deltid kan diskuteras till en vis grad.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Start datum kan diskuteras.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2022-09-01
Sista ansökningsdag:
2022-06-03

Information om tjänsten lämnas av

Ban Jamil

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ban.jamil@ptj.se