en bild

BVC/Distriktssköterska eller Barnsjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Viktoriakliniken är en välfungerande vårdcentral i Praktikertjänst som ligger mitt i Halmstad. Vi har 9600 listade individer och drygt 25 medarbetare: Distriktsläkare, ST-läkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, kurator, BVC-psykolog samt lokalvårdare.

Adress:
Viktoriagatan 1, Halmstad

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär till största del arbete på vårt BVC men även sedvanligt arbete på vårdcentralen vilket innefattar telefonrådgivning och arbete på distriktssköterskemottagning. Arbetet på BVC följer barnhälsovårdens basprogram och sker på olika sett genom mottagningsbesök, telefonrådgivning, föräldragrupper, digital kontakt och läkarmottagningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig har specialistsjuksköterskeexamen inriktning distriktsköterska eller med inriktning hälso-och sjukvård för barn och ungdom.
Erfarenhet av arbete på BVC samt arbete på Vårdcentral är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du jobbar både självständigt och i samarbete med kollegor och andra yrkesgrupper.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och söker dig som kan jobba mellan 30-40 timmar/vecka.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-30

Information om tjänsten lämnas av

Anna Jönsson, avd.chef
Lotta Agvall, BVCsköterska

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anna.jonsson@ptj.se