en bild

Tandhygienist centrala Stockholm

Information om arbetsplatsen

Mottagningen består av fem ljusa och modernt utrustade behandlingsrum där vi jobbar solo-group ( 06:40-13:10 & 12:40-19:10)
Här jobbar tre tandläkare, tre tandhygienister, sköterskor, receptionist och klinikkoordinator.
Vi använder FRENDA journalsystem ( journal + röntgen)

Adress:
Saltmätargatan 9 1tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

Sedvanlig hygienistbehandling, undersökningar inkl rtg och panoramaröntgen, blekskenor och airflow.
Det ska inte kännas främmande att hoppa in där det behövs- kanske finns behov av en hjälpande hand i sterilen, receptionen eller i ett annat behandlingsrum.

Kvalifikationer

Du som söker måste uppfylla dessa krav:
* legitimerad tandhygienist
* Vill och kan jobba i skift enl. solo-group ( deltid)
* God svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Du gillar att ta egna initiativ, jobba både självständigt och som en del i ett team. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi erbjuder:
* En mycket modern mottagning. Alla tandhygienistrum är utrustade med AirFlow Profylaxis Master som är högt uppskattad av både patienter och behandlare.
* Fortbildning-kurser/hygienistdagar/internutbildningar
* Strukturerade arbetsdagar med morgonmöten, klinikmöten och regelbundna hygienistmöten
* 5000 kr i friskvårdsbidrag
* Kollektivavtal

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-06-12

Information om tjänsten lämnas av

Ina Brakl

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ina.brakl@ptj.se