en bild

Helsingborgstandläkarna söker tandsköterska

Information om arbetsplatsen

På kliniken jobbar vi med de flesta typer av behandlingar, från sedvanlig allmäntandvård till större estetiska fall, aligners och implantatkirurgi.
Du kommer att jobba i ett team bestående av 5 personer: 1 tandläkare, 1 tandhygienist, 1 receptionist och 2 tandsköterskor.
Vi arbetar med Frenda journalsystem. Sedan 3 år tar vi i stort sett bara digitala avtryck och planerar att ytterligare digitalisera arbetsflödet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Springpostgränden 3, Helsingborg

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår assistans, sterilarbete, enklare receptionsarbete, att kunna arbeta delegerat samt att sköta ansvarsområden (t.ex. DAC/autoclav etc.)

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av vuxentandvård, kunskaper inom assistans vid kirurgiska ingrepp samt har viss datorvana.
Du ska ha god empati och tycka om kontakten med människor.
Vi sätter vidare stort värde vid din sociala kompetens .

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker att det är roligt att vara tandsköterska!
Du har jobbat flera år i yrket och har vana att assistera samt arbeta delegerat.
Du trivs med ett högt tempo och kan ta egna initiativ.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
36 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Eddie Nilsson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: eddie.nilsson@ptj.se