en bild

Tandsköterska sökes till klinik i Solna

Information om arbetsplatsen

Rudvikens Tandklinik är en ljus och modern klinik mitt i Solna med närhet till kommunikationer som Solna Station, Tvärbana, T-banans blå linje och så småningom gul linje. Solna är en växande kommun. Solnavägen som är precis nedanför kliniken ska utvecklas från trafikled till stadsboulevard med fokus på cykel, gång och busstrafik.
Klinikens ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta
våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga
patientrelationer.
Här arbetar en tandläkare, en tandhygienist samt en tandsköterska. Kliniken består av tre behandlingsrum och vi lägger stort fokus på att arbeta med teamtandvård.
Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Adress:
Västra Vägen 9 D, Solna

Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter från tandläkarassistans, egen patientbehandling och förebyggande åtgärder till sterilarbete och varierande administrationsuppgifter. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Kvalifikationer

Du är examinerad tandsköterska och brinner för ditt yrke. Har du några års erfarenhet i yrket är det positivt men det är inget krav. Har du erfarenhet av vårt journalsystem Frenda är det meriterande. Vidare är du trygg i din profession och vill utvecklas inom tandsköterskans kompetensområden. Du har ett gott kundbemötande och värdesätter samarbetet mellan kollegor. För dig och för oss är det viktigt att du håller god kvalité, är intresserad av odontologiska frågor och vill vara med och förbättra våra vårdprocesser. Vidare arbetar du självständig och har ett ekonomiskt tänk. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du vara positiv, lösningsorienterad och engagerad. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger
stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi söker en person som tillsammans med oss vill utveckla och marknadsföra vår verksamhet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-07-10

Information om tjänsten lämnas av

Kicki Papathanassiadou

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kiriaki.papathanassiadou@ptj.se