en bild

Psykolog eller samtalsterapeut

Information om arbetsplatsen

En av våra samtalsterapeuter kommer att gå i pension till årsskiftet och vi söker därför en efterträdare.
Vårdcentralen Bohuslinden är välbemannad i de olika kategorierna. Vi har drygt 8700 listade patienter och våra lokaler är mycket vackra. Havsutsikt utlovas!

Vi har en fantastisk arbetsgrupp bestående av distriktsläkare och sköterskor med olika kompetenser, samtalsterapeuter, rehabkoordinator/vårdsamordnare med flera. Vi har ett delegerat arbetssätt med specialistmottagning för hypertoni-, astma/KOL- och diabetessköterskor. Vi har också en stor BVC-verksamhet i separata lokaler på familjecentral i staden.

Vi är angelägna om att ge våra patienter hög tillgänglighet och vård på rätt vårdnivå. Vi har en digital ingång till vårdcentralen, Mitt PTJ, som ständigt utvecklas.

Vi tror att det unika med oss är vår engagerade personalgrupp. Ledarskapet är integrerat i vardagen då vi som leder verksamheten också arbetar kliniskt. Vi har mycket korta beslutsvägar och är alla angelägna om en god och hållbar arbetsmiljö. Behöver vi säga att vi har mycket låg personalomsättning. Hoppas du blir nyfiken och vill veta mer.

Adress:
Uddevallavägen 3, Strömstad

Arbetsuppgifter

Samtalsterapi på VC, företrädesvis korttidsterapi men du kan även få delta i grupper kring tex sömn och stress. Du kan även arbeta i vår digitala kanal. Vissa utredningar kan förekomma.

Kvalifikationer

leg psykolog alternativt annan grundutbildning med påbyggnad med KBT eller liknande terapiutbildning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med intresse av att arbeta i team kring den psykiska hälsan på en VC, och möta våra patienter i livets olika skeden.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Om du hellre vill jobba deltid så går det också bra.
Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor annonsförsäljare etc.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-15

Information om tjänsten lämnas av

Ulla Engdahl

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ulla.engdahl@ptj.se