en bild

Tandhygienist till PTJ Dental Adelsgatan Visby

Information om arbetsplatsen

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar 3 tandläkare, 2 tandhygienister samt 7 tandsköterskor. Tillsammans bildar vi Gotlands största privata tandvårdsteam som tycker att service och högkvalitativ tandvård är viktigt för våra patienter.
Vår mottagning ligger centralt belägen på ett av innerstadens trevligaste områden. Mottagningen är med sina 90 år Gotlands äldsta och präglas av kontinuitet och långsiktighet hos både personal och patienter. Vi erbjuder tandvård för både vuxna och barn.

Vad kan vi erbjuda dig:
Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

• Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den mottagning du arbetar på och för alla verksamheter inom Praktikertjänst Dental.
• Möjlighet till personlig utveckling. Som anställd inom Praktikertjänst Dental har du tillgång till en stor mängd utbildningar inom PTJ Akademi.
• Vi vill arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan.
• Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst Dental.
• En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
• Marknadens bästa journalsystem Frenda.

Adress:
Adelsgatan 48, 621 67 Visby, Visby

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistarbetsuppgifter.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandhygienist. Tjänsten lämpar sig även för nyexaminerad. Handledning kan erbjudas.
• God datorvana.
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper i samarbete med tandläkare och tandsköterska Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande. Är du tandhygienist och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att ringa eller mejla!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-11-04

Information om tjänsten lämnas av

Michael Katsanikos

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: michael.katsanikos@ptj.se