en bild

Fysioterapeut Viktoriakliniken 80% Vikariat

Viktoriakliniken i Halmstad

Viktoriakliniken i Halmstad är en vårdcentral i Praktikertjänst, en vårdcentral verksam i vårdvalet i Halland. Viktoriakliniken har cirka 12500 listade patienter. Verksamheten bedrivs på tre ställen, varav två i centrala Halmstad och en i Söndrum. Fysioterapin ligger belägen på Kungsgatan 13 men arbete sker också i Söndrum på Jutaplatsen 2.

Vi är fyra fysioterapeuter som arbetar här varav en kommer att gå på mammaledighet i början av juli. Vi söker därför en fysioterapeut till ett 80% vikariat under föräldraledigheten tom 260131.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt mottagningsarbete på vårdcentral med undersökning, bedömning, behandling och rehabilitering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg fysioterapeut/sjukgymnast.
Erfarenhet av arbete på Vårdcentral är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är självständig, positiv och flexibel, tar stort ansvar samt har lätt för att samarbeta. 

 

Övrig information

Ansökningstiden utgår 2024-04-28 med Tillträde 2024-06-01 eller enl överenskommelse. Vi söker 80% men önskas mindre tjänstgöringsgrad kan detta diskuteras.

Intervjuer sker fortlöpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

 





 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (80%)
Tillträdesdatum:
240620 eller enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-04-28

Kontakt

Anna Jönsson

Ansök

Ansök