en bild

Tandhygienist till Centrumtandläkarna i Nybro

Bild

Vill du bli en del av vårt härliga gäng och hjälpa till att förgylla vardagen för våra patienter och dina framtida medarbetare? Då är du välkommen att söka tjänsten som tandhygienist hos oss!

Information om arbetsplatsen

Vi är en modern klinik som ligger mitt i Nybro en trappa upp vid torget ett stenkast från tåg- och busstationen. Vi arbetar med modern utrustning och erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Här utför vi allt inom bastandvård och protetik till implantatoperationer och parodontalkirurgi. Hos oss finns möjlighet till personlig utveckling och nya utmaningar genom kurser och utbildningar. 

Arbetsuppgifter

I rollen som tandhygienist hos oss kommer du att få jobba med undersökningar, parodontal behandlingar och förebyggande tandvård. Här får du även möjligheten att arbeta självständigt med patienterna med ett team i ryggen som hjälper dig med tidsbokningar, kallelser och receptionsmottagandet för att tillsammans skapa en trygg och lättarbetad vardag.  

Vi erbjuder dig:

En trygg anställning på en väletablerad klinik med fin sammanhållning och goda skratt. Vi ser mycket positivt på utbildning och kompetensutveckling för att du ska få utvecklas i din roll. Du har möjlighet att påverka dina arbetstider och har tillgång till ett generöst friskvårdsbidrag. 

Vi behöver att du är:

- Legitimerad tandhygienist.  

Är du är bekant med journalsystemet Frenda och behandlingskonceptet Guided Biofilm Treatment (GBT) är det meriterande men inget krav. 

Vi vill att du som söker tjänsten ska aktivt delta och bidra till den glada stämning som råder på kliniken och att du vill vara en del i vår gemenskap.

Övrig information

Vi söker främst en tandhygienist för heltidsarbete. Arbetstider och antal timmar kan diskuteras.

Löneform (fast, prestationsbaserad eller en kombination av bägge) bestämmer vi tillsammans efter dina önskemål.

Vi tillämpar löpande rekrytering och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Efter överenskomelse
Sista ansökningsdag:
2024-05-01

Kontakt

Martin Carlson

Ansök

Ansök