en bild

Distriktsköterska sökes till Råcksta Vällingby NVM

Information om arbetsplatsen

Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning är en vårdcentral som drivs av Praktikertjänst.
Vår mottagning är belägen i trevliga lokaler centralt i Vällingby Centrum, i ett av två läkarhus med nära tillgång till röntgen, laboratorium, fotvård samt olika specialistmottagningar.

Adress:
Indalsbacken 2, Vällingby

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill arbeta med oss för en bra primärvård med hög kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet.
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. mottagningsarbete som såromläggning, hälsosamtal, telefonrådgivning, vaccinationer samt att vara med att fortsätta utvecklingen av vår digifysiska vård. Du bör ha förskrivningsrätt. Erfarenhet inom diabetesvård är ett plus.

Kvalifikationer

Relevant utbildning för den sökta tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av primärvård samt att det är en fördel om Du kan dokumentera i Take Care.

Personliga egenskaper

Du bör vara noggrann, flexibel samt ha en positiv inställning till ditt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter, ha en god samarbetsförmåga samt tycka om att arbeta i team. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och har ett intresse av den digitala vården.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: 40 tim./v el. enl. ök, må-fr. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Ansökan sker via e-post: info.racksta.hlm@ptj.se
Sista ansökningsdag: 22-12-06
Läs mer om oss: www.racksta.praktikertjänst.se och www.ptj.se/vallingby-läkarhus.
Kontakt/frågor: Gunn- Eli Wika, verksamhetschef,
gunn-eli.wika@ptj.se
Liliabeth Rivera Enhetschef,
liliabeth.rivera.arboleda@ptj.se Mobil: 070 7446 885
Välkommen med Din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-06

Information om tjänsten lämnas av

Gunn-Eli Wika
Liliabeth Rivera

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info.racksta.hlm@ptj.se