en bild

Arbetsterapeut till Vårdcentralen Stadsfjärden

Bild

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Vår vision är "morgondagens primärvård redan idag" vilket innebär att vi utvecklar verksamheten kontinuerligt utifrån vårt uppdrag från Region Sörmland och vår listade befolkning.

Vi har ca 17 500 listade patienter hos oss och arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt för att ge god vård av hög kvalitet. Vi arbetar med att ha hög tillgänglighet där den digifysiska vården spelar stor roll. Vi hanterar allt fler av våra patientkontakter via Mitt PTJ.  Syftet är att ge vård av god kvalitét i medicinsk rimlig tid och ge en god kontinuitet till våra patienter. Vi vill också skapa en gemensam samsyn mellan olika yrkesgrupper och använda våra resurser på ett effektivt sätt.  

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut på vårdcentralen kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården med bedömningar och behandlingar av patienter med handbesvär, kognitiva utredningar, aktivitetsbegränsningar och hjälpmedelsförskrivning. Arbetet innebär både självständigt arbete och i samarbete med andra professioner. Behandling sker individuellt och i grupp. Vi träffar våra patienter på såväl mottagningen som i hemmiljön och digitalt. 

Är du oerfaren vad gäller handrehabilitering och kognitiva utredningar, så finns en erfaren kollega på plats som du kan rådfråga och som hjälper dig vid introduktion. Du kommer att få jobba i en trevlig miljö med bra arbetskamrater och har du framåtanda och kan ta stort ansvar har du goda möjligheter att utvecklas.

 

Kvalifikationer

  • Legitimerad Arbetsterapeut.
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift. 

Meriterande: Erfarenhet av handrehabilitering och minnesutredningar. Genomgången utbildning i ReDo. Primärvårdserfarenhet. B-körkort för manuell bil. 

 

Personliga egenskaper

Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, både med patienter, medarbetare och vårdgrannar. Stor vikt läggs vid personlighet.

 

Övrig information

Tjänsten är ett föräldrar vikariat och kan komma att förlängas. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
2024-09-01 eller enligt ö.k.
Sista ansökningsdag:
2024-05-13

Kontakt

Tina Volt

Ansök

Ansök