en bild

Medicinsk sekreterare till en ny vårdcentral i Arlöv!

Medicinsk sekreterare till en ny vårdcentral i Arlöv!

Är du medicinsk sekreterare och vill vara med vid nystart av en vårdcentral? Just nu söker vi på Praktikertjänst dig till en vårdcentral som öppnar i september 2024! Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Mitten av augusti 2024, vi tar emot patienter från 2/9
Ort: Arlöv, kvarteret Hanna
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Om tjänsten:

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter med goda möjligheter till kompetensutveckling. Du kommer att arbeta med traditionella sekreteraruppgifter samt i vår reception. Du kommer även att arbeta med schemaläggning i vårt personaladministrativa system.

Kvalifikationer:

Du har utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration (80 KY-poäng eller 400 YH-poäng) alternativt motsvarande utbildning som medicinsk sekreterare.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i såväl medicinsk terminologi som i svenska, både i tal och skrift. Du har även erfarenhet av arbete med schemaläggning och bemanning med erfarenhet från primärvård eller annat mottagningsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper vi värdesätter är god samarbetsförmåga, flexibilitet, att du tar eget ansvar och är strukturerad med god planeringsföråga.

Om vårdcentralen:

I helt nybyggda lokaler i kvarteret Hanna, precis vid Burlöv station, startar Praktikertjänst en ny vårdcentral i September 2024.  I området finns stora planer på tillväxt och med vårdcentralens unika läge vid stationen är den förutom Arlövsborna även tillgänglig för patienter boende i Åkarp, Hjärup, Lund och Malmö. 

Från start blir vi ett team bestående av två distriktsläkare, två sjuksköterskor, en sekreterare och en undersköterska!  I takt med att vårdcentralen växer kommer vi såklart att rekrytera fler med mål att bli en komplett enhet med BVC, fysioterapi, psykolog, dietist mm. 

Här finns stora möjligheter att vara med att forma verksamheten från start! Vi kommer att arbeta tvärprofessionellt med möjlighet att påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt. 

Vi erbjuder dig:

-ett unikt tillfälle att få vara delaktig i att bygga framtidens vårdcentral där du ges stora möjligheter att vara med att påverka. 

-en digifysisk vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet

-att vara involverad i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen

-en möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av vårdcentralens arbetssätt

-en stark och positiv företagskultur


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-05-23

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök