en bild

ST-läkare till Brahehälsan Eslövs vårdcentral

Bild

Information om arbetsplatsen

Brahehälsans vårdcentral i Eslöv har 9900 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team. Vi jobbar tillsammans för att utveckla våra arbetssätt och strävar ständigt efter att förbättra vår kvalitet men också efter att ha en god arbetsmiljö.

Personalstyrkan är stabil och personalomsättningen är låg. Stämningen i arbetsgruppen är mycket god och vi hjälper varandra i stort och smått. På vårdcentralen arbetar sju specialister i allmänmedicin, tre ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, kurator, psykolog, arbetsterapeut och dietist tillsammans med medicinska sekreterare samt undersköterskor. Vi har regelbundet möten kring rutiner och riktlinjer både inom och mellan professioner. Läkarna har varje vecka gemensamma falldragningsronder och tid avsatt för fortbildning. 

Vi har BVC-mottagning och specialistsköterskemottagningar inom områdena diabetes, äldre, sårvård och astma/KOL. Vi arbetar med direkttriagering till våra psykosociala resurser och våra fysioterapeuter som alla har en hög tillgänglighet. Vi är en "digifysisk" vårdcentral med möjlighet till chatt och videobesök med våra egna patienter.

Vi tränar tillsammans på arbetstid varje vecka; pingis, löpning, gym mm.

Vårdcentralen är belägen centralt i Eslöv med goda pendlingsmöjligheter 15min från lund och 25min från Malmö.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar med en stor variation av diagnoser. Schemalagd handledning och ST-tid varje vecka. 
Hos oss får du tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter. Vi har schemalagd fortbildning var annan vecka. Varje vecka finns det tid avsatt för kollegial diskussion av patientfall och andra yrkesspecifika frågor.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har svensk läkarlegitimation och ett genuint intresse för primärvård. Klinisk erfarenhet efter AT är meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, att du är ansvarstagande och bidrar till ett öppet och glädjefyllt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Intervjuer sker löpande. Inkom med din ansökan redan idag. 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40h)
Tillträdesdatum:
2024-06-01
Sista ansökningsdag:
2024-06-30

Kontakt

Kajsa Köllerfors
Johannes Lindbladh

Ansök

Ansök