en bild

Arbetsterapeut - inriktning barn/ungdomar samt NPF till Rehab Liljeholmen

Bild

Vill du arbeta riktat mot barn och ungdomar samt NPF problematik. Är du arbetsterapeut med erfarenhet av området och önskar komma till en arbetsplats med fantastiska kollegor och stor möjlighet till utveckling. Sök till oss på Praktikertjänst Rehab Liljeholmen redan idag. 

Start: Enligt överenskommelse 

Ort: Liljeholmen, Stockholm med möjlighet till distansarbete

Omfattning: Heltid med flextidsavtal  

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut i primärvården med huvuduppdrag mot barn och ungdomar samt vuxna med neuropsykiatrisk problematik. Den andra delen av tiden är inom hemrehabilitering, ett arbete med stor variation och möjlighet att göra skillnad för både gammal som ung. Som arbetsterapeut fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta och erfarna kollegor, både fysioterapeuter och dietister.  

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innefatta mottagningsbesök individuellt eller i team med fysioterapeut där du träffar barn och ungdomar samt vuxna för stöd och behandling. Tillsammans med fysioterapeut gör ni fin- och grovmotoriska kartläggningar och bedömningar samt insatser med träning, aktiviteter och kognitivt stöd. Patientbesöken sker både på mottagning och digitalt samt i grupp. 

I hemrehabiliteringsuppdraget arbetar du tillsammans med fysioterapeut eller individuellt i patientens hem. Många av våra arbetsterapeuter utför även olika bedömningar t.ex. gällande ADL, arbetsförmåga och minnesutredningar. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet inom primärvård samt kunskap inom området NPF och barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person tror vi att du är en lagspelare och fungerar väl i grupp samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du kan strukturera och prioritera ditt arbete och tycker om att arbeta med högt arbetstempo. Vidare är du engagerad i ditt arbete, är nytänkande och hittar lösningar. Du har alltid patienten i fokus och är bra på att skapa relationer för att få patienteten att känna sig trygg och delaktig

Övrig information

  • Mentorsprogram för våra mer oerfarna arbetsterapeuter 
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling 
  • Stora möjligheter att påverka dina arbetstider 
  • Korta beslutsvägar 
  • Ett generöst flextidsavtal 
  • Friskvårdsbidrag på 5000 kr/år 
  • Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp 
  • Individuell lönesättning 
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns 
  • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning 
  • Vi tillämpar 6 månaders provanställning 

Om Praktikertjänst Rehab Liljeholmen

Praktikertjänst Rehab Liljeholmen ligger centralt i nära anslutning till tunnelbanan och tvärbanan samt bussar. I huset finns flertalet andra vårdverksamheter som vi samverkar med, bland annat Liljeholmens vårdcentral, BUMM, MVC och BVC. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Praktikertjänst Rehab Liljeholmen är en stor enhet med omkring 50 medarbetare varav 11 är arbetsterapeuter. Vi är två enhetschefer som arbetar heltid för att stötta enheten och medarbetarna. Vi har båda tidigare arbetat kliniskt inom primärvårdsrehab vilket ger en god förståelse för yrket och vårt uppdrag inom primärvårdsrehabilitering.   

Vi har en stark sammanhållning och en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: professionalism, omtanke och nytänkande. Vi välkomnar nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Vi värdesätter att det ska vara kul att gå till arbetet. Är detta viktigt för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. Vi tror på ständiga förbättringar vilket uppnås bäst genom en ömsesidig dialog. 

Praktikertjänst Rehab bedriver idag primärvårdsrehabilitering, på uppdrag av Region Stockholm, vid 8 enheter i södra Stockholm

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-05-31

Kontakt

Josefin Appelstam Vingsle

Ansök

Ansök