en bild

Distriktssköterska / sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi dig sjuksköterska/distriktsköterska som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, läkare, sjuksköterskor, distriktsköterskor, undersköterskor, psykologer, rehabkoordinator, sjukgymnast, fotterapeut och medicinska sekreterare. Vi arbetar tvärprofessionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.
Vår mottagning är belägen i ljusa trevliga lokaler centralt i Vällingby centrum, i ett av två läkarhus med nära tillgång till röntgen, laboratorium samt olika specialistmottagningar. 
Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning är en vårdcentral som drivs av Praktikertjänst.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, telefonrådgivning samt vara delaktig i vår digitala plattform Mitt PTJ. Du kommer delta i regelbunden schemalagd fortbildning och arbeta i våra kvalitetsgrupper. 

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad distriktsköterska alternativt sjuksköterska med erfarenhet från primärvård eller mottagningsarbete. Vi arbetar i journalsystemet Take Care varför vi helst ser att du behärskar detta journalprogram. Kompentens inom förbättringsarbete ser vi som en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först. Du är självgående, ansvarstagande och positiv inför förändringar då det händer mycket inom primärvården. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. En god samarbets- och social förmåga samt flexibilitet är viktiga egenskaper. Du bör även vara öppen för utveckling av digifysiska arbetssätt. 

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Tjänstenstens omfattning går att diskutera.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40)
Tillträdesdatum:
Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag:
2024-05-09

Kontakt

Liliabeth Rivera Arboleda

Ansök

Ansök