en bild

Tandläkare

Bild

Information om arbetsplatsen

Vi är en mottagning bestående av två tandläkarteam, totalt är vi 10 personer. Till ett av teamen söker vi nu en tandläkare. I teamet arbetar idag en tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor. Vi arbetar i ljusa, luftiga lokaler och mottagningen har 7 behandlingsrum. Vi behandlar både barn och vuxna och arbetssättet kännetecknas av hög grad av teamarbete och delegering. Sedan flera år arbetar vi med oral skanning. Den fina och prestigelösa atmosfären på mottagningen och det goda samarbetet är något vi värdesätter.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med allmäntandvård och behandlar både barn och vuxna. Du är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandläkare med svensk legitimation. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Det är önskvärt med minst 3 års arbetslivserfarenhet. Intresse för kirurgi är meriterande. 

Personliga egenskaper

Du är trygg i din roll som tandläkare och intresserad av att utvecklas. Du är social, har god samarbetsförmåga och kan utföra högkvalitativ tandvård samtidigt som du ger ett trevligt patientbemötande. Du bidrar med en positiv anda till teamet och till vår utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Bifoga personligt brev samt CV vid ansökan.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (80-100 %)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-05-05

Kontakt

Kristina Stenmark

Ansök

Ansök