Framtidens Vårdsverige

Vi vill vara det självklara valet för alla studenter som vill vara med och utveckla svensk vård i framtiden. Praktikertjänst besöker studieorter, föreningsmöten, arbetsmarknadsdagar, mässor med mera för att informera dig som studerar om oss och vår unika affärsmodell.

Framtidens Vårdsverige

Praktikertjänst för dig som student

Börjar du fundera på vad du ska göra efter det du är klar med din utbildning? Nyfiken på att fortsätta utvecklas både inom din profession och som person? Vi erbjuder dig stora möjligheter till kvalitativ handledning, marknadsmässig lön och att få arbeta tillsammans med erfarna team. Välkommen att kontakta oss för att veta mer.

Klicka här

Röster från verkligheten

En sommar - sex tandläkar- mottagningar

Zeinab Chith pluggar till tandläkare på Karolinska institutet i Stockholm, men flyttade tillbaka till Borlänge en sommar för att praktisera på sex olika tandläkarmottagningar inom Praktikertjänst under åtta veckor. Lyssna på vårt poddavsnitt med Zeinab och ett samtal om de krav som studenter ställer på sina framtida arbetsgivare och vad som lockar mest – glesbygd eller storstad.
Ladda fler artiklar

Vårdfrågan

Vårdfrågan är Praktikertjänsts egna podd där du i varje avsnitt möter en av våra medarbetare som berättar om ett specifikt och aktuellt område. Podden tar upp en bred palett av vårdämnen – alltifrån ledarskap och digitalisering till barntandvård och IBS.

Läs mer och lyssna här

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi ser fram emot att du kontaktar oss. Vi tar mer än gärna ett samtal där vi pratar om det just du är intresserad av och vad vi på Praktikertjänst kan erbjuda dig.

Klicka här