Extern bild

Rekryteringsfokus för Praktikertjänst på Swedental

Publicerad:

Den 13 till 15 november pågår Swedental i Stockholm. Det är Nordens största mötesplats för tandvården och en arena för att diskutera tandvårdens möjligheter och utmaningar. Praktikertjänst är som vanligt på plats för att bland annat berätta om de karriärmöjligheter som finns i bolaget.

Praktikertjänst finns på plats under mässans alla dagar för att berätta mer om fördelarna med att arbeta i bolaget – både som delägare och medarbetare.

- Swedental är en viktig och naturlig mötesplats för oss där vi får möjlighet att träffa både nuvarande kollegor och framtida talanger inom tandvården i stort, säger Fredrik Ahlström, chef affärsutveckling och rekrytering på Praktikertjänst.

På mässan finns också möjlighet att lyssna på tandläkare Anders Jonsson, som medverkar på ett seminarium om lärande tillsyn.

- Kvalitetsfrågor är helt centralt för både tandvården och hälso- och sjukvården och det är viktigt att vårdgivare arbetar proaktivt och tillsammans med de olika tillsynsmyndigheterna för att bidra till både hög kvalitet och god patientsäkerhet, säger Anders Jonsson, tandläkare och tillträdande kvalitetschef på Praktikertjänst.

Seminariet anordnas av Inspektionen för vård och omsorg, IVO, och hålls den 13 november kl. 13.00 i sal A5.

För ytterligare information, kontakta gärna:
Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, tel: 0703-265098, e-post: erik.magni@ptj.se

Tillbaka

Blocks